Studio's in Leeuwarden, Utrecht of bij jou op locatie
+0646133288
info@marijkeroskam.nl

Digevents produceert met veel kennis en energie jouw webinar, interactieve talkshow, digitale masterclass of online congres.

Ons team bestaat uit een zeer ervaren en veelgevraagde dagvoorzitter en de beste technici van Nederland. Samen zorgen we voor informatie, interactie en inspiratie. Wie wil jij verbinden dit najaar?

Maatwerk

Wil je sprekers in de studio of juist digitaal? Vind je het mooi om live publiek vanuit huis of kantoor te laten zien? Heb je een creatieve afsluiter van je event? Alles kan. Wij zorgen voor de juiste techniek en inhoudelijke afstemming.

Impactvolle interactie voor deelnemers

Met onze interactieve omgeving kunnen deelnemers aan jouw event direct met de sprekers en elkaar communiceren. Je ontvangt de resultaten direct na het event.

Een energiek team van professionals

Marijke Roskam is één van de meest geboekte dagvoorzitters van Nederland. MHB AV is de technische partner van zowel grote corporates als het MKB. Ze zijn scherp, creatief, meedenkend en energiek.

Blije opdrachtgevers

‘Dit was veel interactiever dan een gewoon congres. Wat mooi dat er meer dan 700 deelnemers waren die direct hun input konden leveren.’ Dit zijn de reviews waar wij het voor doen. 

Dreamteam

Werk samen met
 een zeer ervaren dagvoorzitter en high end technische partij  Wat krijg je als je twee Noordelijke partijen met Randstedelijke ervaring bij elkaar zet?

Een groot netwerk, kennis van veel sectoren en nog steeds een nuchtere ‘can do’ mentaliteit. We gaan voor het beste resultaat, maar niet voor de hoogste prijs. Marijke Roskam

Met 15 jaar ervaring in de media (o.a BNR Nieuwsradio, Radio 1 en 3FM) één van de meest gevraagde dagvoorzitters en interviewers van Nederland. Immer goed ingelezen, energiek, scherp op de doelstellingen en ultiem interactief met de deelnemers.

Ze neemt de doelen, thema’s en onderdelen zeer uitgebreid met je door. Voert voorgesprekken met de sprekers. Maakt een draaiboek, zowel technisch als inhoudelijk én richt de digitale interactie voor je in met jullie huisstijl. Ze modereert niet alleen de interviews en panels, maar ook de vragen en poll-uitslagen van de deelnemers. Ze combineert een zeer gedegen voorbereiding met humor en zorgt ervoor dat iedereen minstens een inzicht rijker is na de sessie.

MHB AV

MHB AV is in Nederland al jaren de vaste technische partner voor grote corporates, overheden, TV-programma’s en alles wat met live communicatie te maken heeft. Ze Maken Het Beeldend. Dat doen ze met zeer betrokken professionals die elke klus aanpakken als hét event van het jaar.

Ze zijn net als jij perfectionistisch en gedreven en zorgen ervoor dat jij ontspannen kunt toewerken naar je event. Ze stellen sprekers op hun gemak, schakelen superscherp beelden, denken mee over de vorm en zorgen dat alles strak en mooi wordt uitgezonden. 

Een selectie van onze opdrachtgevers

Onze werkwijze

INTAKE

Marijke bespreekt uitgebreid met jullie de aanleiding en doelstellingen. Wanneer is deze sessie geslaagd, hoe wil je de verbinding leggen met je deelnemers en welke techniek is daar voor nodig?

Binnen twee werkdagen ontvang je een offerte voor alle diensten, zowel inhoudelijk als technisch. 

INHOUD

We maken een speciale landingspagina voor jouw event, produceren een inhoudelijk en technisch draaiboek, richten de digitale omgeving en delen dit ook met jullie, zodat je precies weet hoe alles wordt. 

Met de opdrachtgever en de sprekers hebben we regelmatig contact. Met hen wordt alles afgestemd en de deelnemers krijgen een toegankelijke instructie.

INTERACTIE

Onze digitale omgeving is gebouwd voor Q & A, live polls en het genereren van ideeën en input. Voor deelnemers is het een supergemakkelijke tool en we horen terug dat ze de interactiviteit hoog waarderen.

Marijke modereert zelf de vragen en input. Na het event krijg je de resultaten toegestuurd, zodat je deze ook in de communicatie naar de deelnemers kunt gebruiken. 

Wil je deelnemers persoonlijk hun vraag laten stellen of mee laten doen? Dat kan ook. Via Zoom halen we ze live in de uitzending.

REGISTRATIE

We zorgen natuurlijk voor de eventlink die je kunt communiceren. Deze verwijst direct naar de digitale omgeving.

In principe organiseren onze opdrachtgevers zelf de registratie, ook vanwege de privacyregels. Wel kunnen we een aanmeldingspagina voor je inrichten via Typeform. 

In de digitale omgeving melden deelnemers zich wel aan met naam en achternaam, maar dat is alleen zodat de moderator kan zien wie welke vraag heeft gesteld.

Meer weten over registratie en specifieke klantcommunicatie? Bel ons gerust, we kennen voldoende goede partijen.

VORMGEVING

We bieden basic leaders (openingsfilmpjes), naamtitels en vormgeving aan, mits er een complete huisstijl wordt aangeleverd als uitgangspunt. 

Wil je meer? Animaties, op maat gemaakte titels en andere content? Dan kunnen onze partners je zeker verder helpen.

TECHNIEK

MHB AV is toonaangevend in Nederland als het gaat om live uitzendingen, mooi vormgegeven schermen en interactieve hoogstandjes. In de intake hebben we goed van tevoren doorgenomen wat jullie wensen zijn, zodat de profs kunnen gaan bouwen.

Onze technici zijn ook inhoudelijk betrokken, zodat ze tijdens het event precies weten wanneer ze moeten schakelen.

Reviews

Als wethouder in Almere ben ik onder de indruk van dit goed georganiseerde webinar. Prachtig dat dit zo kan.

1 van de 700 deelnemers aan het digitale congres over kwetsbare jongeren

Onze ledenvergadering kon toch doorgaan, ondanks Corona. Onze medewerkers konden alles goed volgen en zelf ook meedoen. Top!

Directie ETOS 

Hulde van onze huisartsen in opleiding voor de uitstekende presentatie en strakke techniek. De Summerschool was op deze manier echt verdiepend en interactief.

Commissie Summerschool UMC Utrecht

We krijgen veel complimenten voor onze digitale workshops. De interactieve omgeving werkt fantastisch en deelnemers zijn in korte tijd veel wijzer geworden.

Team ‘Europe Ready’

Het is echt indrukwekkend om deze persoonlijke verhalen te zien. Ik ga het niet vergeten in mijn werk.

Een MBO-leerling over de digitale Collegetour met slachtoffers van arbeidsziekten

We hadden de interactieve schermen met digitaal publiek gezien op TV en wij wilden dat ook. Het resultaat was super en onze strategie is op deze manier goed en interactief besproken.

Team ‘Keek XXL’ over hun digitale medewerkersbijeenkomst door het hele land

Cases

WORKSHOPS EUROPE READY

Hoe kunnen ondernemers, overheden en onderwijs nog beter samenwerken in Europa? We realiseerden een serie interactieve webinars en een kick-off met sprekers vanuit heel Europa.

WEBCAST KINDERARMOEDE

In een afwisselende webcast bespraken professionals uit het veld en Kamerleden met elkaar wat de impact is van kinderarmoede. Deelnemers gaven realtime input voor de verkiezingsprogramma´s.

DIGITAAL CONGRES

Een héle dag een digitaal congres, blijft dat boeiend? Jazeker! Door met elkaar een afwisselend en interactief programma te maken bleven de deelnemers geboeid en geïnspireerd om mee te doen.

BESTUURDERSSESSIE ZUID-HOLLAND

Niet lullen, maar klimaatadaptief bouwen. Dat is het credo van de lokale en regionale overheden in Zuid-Holland. In een bestuurderssessie XL werden deelnemers bijgepraat over onderzoek,werden er best practises  gepresenteerd en kon iedereen inspreken. 

PENSIOEN PRO LIVE

Marijke hostte samen met hoofdredacteur André de Vos  de eerste Pensioen Pro Live. Actuele inzichten en constructieve visies van het panel, scherpe vragen van lezers / kijkers en  een redactie die de smaak van digitale events te pakken kreeg.

ACTIE LEER TV

Wat krijgen we een energie van de maandelijkse opnames met bestuurders en andere verschilmakers in de zorg! On demand video´s waarin lessen over arbeidsmarktthema´s worden gedeeld. 

Wie wil jij verbinden?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we delen graag onze kennis en ervaring.